Брачни халки

За бъдещите младоженци сме в услуга в изработване на мечтаните брачни халки – символът на любовта, който носите винаги със себе си! Можем да изпълним всяка Ваша фантазия – комбинация от различни модели, конкретен модел, на който държите, всяка Ваша идея за нестандартен дизайн. Или да Ви помогнем с избора като Ви предложим наши каталози с модерни и елегантни колекции от брачни халки или каталози на световни водещи фирми производители. Издаваме сертификати за качество на изделията ни. Изработването на брачни халки и годежни пръстени е приоритет за нас!

Годежни пръстени

Гарантирайте желания отговор ДА на Вашата любима с фино изработен годежен пръстен от бяло или жълто злато с искрящи диаманти! Можем да изпълним всяка Ваша фантазия – комбинация от различни модели, конкретен модел, на който държите, всяка Ваша идея за нестандартен дизайн. Или да Ви помогнем с избора като Ви предложим наши каталози с модерни и елегантни колекции от годежни пръстени или каталози на световни водещи фирми производители. Издаваме сертификати за качество на изделията ни. Изработването на брачни халки и годежни пръстени е приоритет за нас!

Авторски ръчно рисувани чаши

Сватбените чаши и бокалите за червено вино, които предлагаме са изработени от висококачествено стъкло и са изцяло ръчно рисувани. Използваме бои специално за декориране на стъкло, благодарение на което, без проблем може да миете чашите в съдомиялна машина. Възможно е декорирането на модел с различни цветови комбинации и нюанси по Ваше желание. 
Авторските ръчно рисувани чаши могат да бъдат оригинален и запомнящ се подарък и за други поводи.

ТУК може да разгледате част от предложенията ни.

Гравиране

Ръчно гравиране на брачни халки, годежни пръстени и сватбени чаши лично от един от най-добрите майстори златари. Гравирането на вътрешната част на сватбените пръстени е още един символ за връзка между двамата младоженци. Обикновено се гравират имената или инициалите на любимия, датата на сватбата, фраза. Гравирането на годежния пръстен и брачните халки е безплатно при изработката им в нашето ателие.