Изработка на златни изделия по каталог

Изработваме ръчно всякакъв вид златна бижутерия със скъпоценни и полускъпоценни камъни от наш каталог или каталози на световни водещи фирми производители. Издаваме сертификати за качество на продукцията.

Изработка на златни изделия по модел на клиента

Изработваме ръчно всякакъв вид златна бижутерия със скъпоценни и полускъпоценни камъни по модел на клиента. Можем да изпълним всяка Ваша фантазия – комбинация от различни модели, конкретен модел, на който държите, всяка Ваша идея за нестандартен дизайн. Възстановяваме части от комплекти. Издаваме сертификати за качество на продукцията.

Продажба и замяна на златна бижутерия

Предлагаме модерна, висококачествена и разнообразна бижутерия от бяло и жълто злато със скъпоценни и полускъпоценни камъни. Може да закупите избраното бижу или да го замените срещу Ваше злато, като заплатите само изработката на изделието. Издаваме сертификати за качество на продукцията. При закупено от нас готово бижу, корекцията му (стесняване или разширяване на пръстен, скъсяване на гривна или синджир) - ако се налага такава, е безплатна!

Ремонт на златна и сребърна бижутерия

Извършваме качествени и бързи ремонти като: корекция на размер (пръстени, гривни, синджири), лепене, монтаж и демонтаж на скъпоценни и полускъпоценни камъни, ремонт и смяна на закопчалки, възстановяване на части от комплекти, нестандартни ремонти и др.

Почистване и полиране на бижутерия

Ако бижутата Ви се нуждаят от освежаване, ние ще се погрижим за тях.

Реставриране на стари бижута

При нас любимите ви стари бижута, загубили своя блясък или претърпяли повреда, могат да бъдат реставрирани и да заживеят нов живот! Реставрираме стари бижута от всякакви благородни метали.

Гравиране

Ръчно гравиране на бижута, сватбени чаши, сувенири и др. лично от един от най-добрите майстори златари. Ръчно гравираните бижута и сувенири са чудесен подарък за всякакъв повод, който Ваш любим човек винаги ще цени.