Фирма ИНА – Петър Стойнев (Zlatar.bg) е основана през 1990г. от майстор-бижутер Петър Стойнев, който отваря едно от първите частни златарски ателиета в гр. София през същата година.


През 1970г. завършва Художествения техникум със специалност Бижутерия и се утвърждава като един от най-добрите майстори-бижутери с над 40 годишна практика. Отличен професионалист, който ще Ви помогне в избора и изработването на бижу, с което да изглеждате неповторимо! Специалист в монтирането на скъпоценни и полускъпоценни камъни.

Фирмата се специализира в изработване и продажба на всякакъв вид златна бижутерия със скъпоценни и полускъпоценни камъни по каталог и по модел на клиента.

За бъдещите младоженци сме в услуга в изработване на годежни пръстени, брачни халки, авторски ръчно рисувани чаши, гравиране. Можем да изпълним всяка Ваша фантазия – комбинация от различни модели, конкретен модел, на който държите или да Ви помогнем с избора от наш каталог или каталози на световни водещи фирми производители.

Предлагаме услуги като ремонт на златна и сребърна бижутерия, обмяна и изкупуване на злато, почистване и полиране на бижутерия, реставриране на стари бижута, гравиране на бижута, сватбени чаши, сувенири и др. 
Изпълняваме индивидуални поръчки и бижута уникати. Издаваме сертификати за качество на изделията ни.

Вашето доверие е нашият успех!


Нашите Партньори

  • LF_gray_green
  • DanceShop_logo